Ukonjärvi, Ivalo, Lapland Finland +35840 0197 181

Design House Idoli

YKSITYINEN, ARKTINEN FINE DINING -ELÄMYS

Koko ainutlaatuinen design- ja taidegalleriamiljöö on varattu ja valmisteltu juuri teitä varten. Inarin hiljainen, lumen peittämä erämaamaisema värjäytyy siniseksi suurten ikkunoiden takana. Avokeittiössä, aivan silmienne edessä, valmistuu neljän ruokalajin arktinen illallinen. Herkullinen tuoksu täyttää ilman kohottaessanne maljan tälle ainutkertaiselle illalle Lapissa.

DESIGN DINING

LAPIN LUONTO, VILLIRUOKA SEKÄ SUOMALAINEN DESIGN & TAIDE
Design House IDOLIn Design Dining -konsepti yhdistää gourmetruoan sekä suomalaisen huippudesignin ja taiteen. Neljän ruokalajin Design Dinner -menu valmistetaan avokeittiössä vieraiden silmien alla, parhaista paikallisista raaka-aineista. Saatavana myös Design Lunch gourmet-lounas.

Lue lisääDinner MenuLunch Menu

Kaikki illallisemme ja lounaamme ovat yksityistilaisuuksia. Ryhmän vähimmäiskoko 4 henkilöä.


 

GALLERIA

KOKO MILJÖÖ VAIN TEITÄ VARTEN
Inarin erämaan sydämessä sijaitseva taidegalleria-alue on varattu kokonaan vierailevan ryhmän yksityiseen käyttöön. Jälkiruokajuomat tarjoillaan HELMI -lasikodassa Inarijärven rannalla.

Lue lisää miljööstä


 

DESIGN & TAIDE

NÄYTTELY ESITTELEE TAITEILIJOITA KUTEN MARKKU SALO JA JUSSI NIVA
Illan ohjelmaan kuuluu myös Design House IDOLIn taiteilijoiden sekä suunnittelijoiden esittely, kuohuvan kera nautittuna. Vierailla on myös mahdollisuus ostaa tai tilata design- ja taideteoksia itselleen.

Lue lisää näyttelystä


 

KENELLE OHJELMA SOPII?

Design Dinner ja lyhyempi Design Lunch ovat järjestettävissä 4-20 hengen ryhmille. Ottakaa meihin yhteyttä, mikäli kyseessä on tätä pienempi tai suurempi ryhmä.

MISSÄ IDOLI SIJAITSEE?

Galleria sijaitsee Ivalossa, keskellä lumoavan rauhallista erämaata, kuitenkin helposti saavutettavissa Ivalon lentokentältä, Inarista sekä Saariselältä.

MINULLA EI OLE VARAUSTA – VOINKO TULLA SILTI LOUNAALLE TAI ILLALLISELLE?

Kaikki lounaamme ja illallisemme ovat yksityistilaisuuksia. Koko ravintola ja gallerian alue varataan yhden vierailevan ryhmän tai asiakkaan käyttöön kerrallaan, emmekä siis ikävä kyllä voi ottaa vastaan kuin varauksen tehneitä asiakkaita. Pyydämme teitä tekemään varauksen mahdollisimman ajoissa.TEE VARAUS

HINTATIEDOT JA VARAUKSET:
Pekka Sillfors +358 400 197181 tai idoli@idoli.fi