Ukonjärvi, Ivalo, Lapland Finland +35840 0197 181

Palvelut


Istahda kiireettä illalliselle, pysähdy maukkaalle lounaalle tai tule tutustumaan suomalaiseen huippumuotoiluun ja taiteeseen galleriakierrokselle. Vastaanotamme 4-20 hengen ryhmiä tilauksesta. Pienemmät tai suuremmat ryhmät neuvotellaan tapauskohtaisesti.

 

Design Dinner

Illallinen Design House Idolissa

Design Illallinen Design House Idolissa. 4-ruokalajin illallinen ja kierros galleriassa. Koko galleriamiljöö vierailevan ryhmän yksityiskäyttöön. Kesto 2.5 – 3 tuntia.


 


 

Design Lunch

Lounas Design House Idolissa

Kierros Galleriassa ja gourmet-lounas arktisista raaka-aineista Design House Idolissa. Ruokajuomat toivomuksen mukaan. Koko galleriamiljöö vierailevan ryhmän yksityiskäyttöön. Kesto n 1,5 tuntia.


 


 

Opastettu kierros

Vierailu muotoilu- ja taidegalleriassa

Opastettu kierros näyttelyssä. Kuohuviinitarjoilu HELMI-lasikodassa Inarijärven rannassa. Mahdollisuus ostaa ja tilata näytteillä olevia design-esineitä. Koko galleriamiljöö vierailevan ryhmän yksityiskäyttöön. Kesto n. 1 tunti.


 


 

Interior Design

Sisustussuunnittelua avaimet käteen -periaatteella

Vuosien saatossa monet asiakkaistamme ovat kysyneet mielipiteitämme ja ehdotuksiamme joko yritysten edustustilojen tai omien vapaa-ajan kohteidensa sisustusratkaisuihin. Tähän tarpeeseen olemme vastanneet laajentamalla toimintaamme sisustussuunnitteluun.