Design Dining

Gourmet in Gallery


Arktisia herkkuja galleriaympäristössä

MILJÖÖ

Design Dining –illallinen tarjoaa vierailevalle seurueelle koko galleriamiljöön yksityiskäyttöön. Illan ohjelmaan kuuluu myös Design House IDOLIN vierailevien taiteilijoiden ja muotoilijoiden esittely kuplivan juoman siivittämänä.

DESIGN

Kaikki illallisen kattaus- ja tarjoiluastiat, ruokailuvälineet sekä ruoan valmistukseen käytetyt padat, pannut ja kattilat ovat suomalaisten huippumuotoilijoiden suunnittelemia. Vieraillamme on mahdollisuus tilata ja ostaa niitä itselleen.


Suunnittelijoita ja brändejä: mm. Iittala, Fiskars,LatimeriaHarri Koskinen, Markku Salo, Nathalie Lahdenmäki, Oiva Toikka, Ritva Puotila, Eero Hyrkäs, Brian Keaney

Design Dinner Menu

Neljän ruokalajin gourmet-illallinen valmistuu avokeittiössä vierailijoiden silmien alla. Keittiömestari Markku Seppänen kertoilee mielellään erityislaatuisista, arktisista raaka-aineista.

Cheers


KUNINGASRAPU-GRATIINI
Suussa sulava kuningasrapu-gratiini suoraan Pohjoiselta jäämereltä. Tarjoillaan ravun kuoressa, kokoon keitetyn, herkullisen rapukastikkeen ja raikkaan sokerihernepyreen kera. Rapsakkuutta illallisen aloitukseen tuo läpikuultava palsternakkalastu.

Valkoviini tai olut


SAMETTINEN RIEKKOKEITTO
Lankapyydetystä Ylä-Lapin riekosta lappilaisella kiireettömyydellä haudutettu, sametin pehmeä riistakeitto revityllä rintalihalla ja rapealla koivella. Maustettu tilkkasella sherryä ja hyppysellisellä oman kasvimaan timjamia.

Vastapaistettua lämmintä pannuleipää.

Valkoviini


KARITSAN NISKAA JA SISÄFILEETÄ
Pääruoaksi tarjotaan Meri-Lapin Karitsan ylikypsää niskaa ja sisäfileetä rosmariini/valkosipuli/punaviini-kastikkeen kruunaamana. Maku- ja väripalettia täydentävät yllättävä porkkanapyree, tyylikäs artisokkapyree ja kirpeän makea punasipuli/punakaali-chutney.

Ohessa luonnollisesti Lapin omia, pitkässä päivässä kypsyneitä, kuorineen kullankeltaisiksi paahdettuja puikulaperunoita.

Punaviini


TOSCAKAKKU
Aterian päättää rakkaan Viola-mummin perintöreseptillä valmistettu entisajan toscakakku ja kuusenkerkkäparfait, hillansiemenkeksi ja kaarnikkasiirappi.

Jälkiruokaviini


Kahvi / Avec – HELMI -lasikodassa

Helmi

HELMI-lasikota kruunaa elämyksen

Kahvit/avecit tarjoillaan HELMI- lasikodassa Inarijärven rannassa. Mahtavan sisämeren eteläisin lahti avautuu edessäsi vaaranrinteiden reunustamana selkänä ja tyynnyttää levottomimmankin mielen kuuntelemaan erämaiden kutsua.


Sydämellisesti tervetuloa!


Markku Seppänen
Keittiömestari


Pekka Sillfors
Isäntä


Hanneli Sillfors
Emäntä


HINTATIEDOT JA VARAUKSET: Pekka Sillfors +358 400 197181 tai idoli@idoli.fi