Gourmet in Gallery

YKSITYINEN, ARKTINEN FINE DINING -ELÄMYS

Koko ainutlaatuinen design- ja taidegalleriamiljöö on varattu ja valmisteltu juuri teitä varten. Inarin hiljainen, lumen peittämä erämaamaisema värjäytyy siniseksi suurten ikkunoiden takana. Avokeittiössä, aivan silmienne edessä, valmistuu neljän ruokalajin arktinen illallinen. Herkullinen tuoksu täyttää ilman kohottaessanne maljan tälle ainutkertaiselle illalle Lapissa.

DESIGN DINNER

LAPIN LUONTO, VILLIRUOKA SEKÄ SUOMALAINEN DESIGN & TAIDE
Design House IDOLIn uusi Design Dining -konsepti yhdistää gourmetruoan sekä suomalaisen huippudesignin ja taiteen. Neljän ruokalajin Design Dinner -menu koostuu vain parhaista, paikallisesti tuotetuista raaka-aineista. Saatavana on myös Design Brunssi/Lounas.

 

GALLERIA

KOKO MILJÖÖ VAIN TEITÄ VARTEN
Inarin erämaan sydämessä sijaitseva taidegalleria on varattu kokonaan yksityiseen käyttöön. Jälkiruokajuomat tarjoillaan HELMI -lasikodassa Inarijärven rannalla.

 

DESIGN & TAIDE

NÄYTTELY ESITTELEE TAITEILIJOITA KUTEN MARKKU SALO JA JUSSI NIVA
Illan ohjelmaan kuuluu myös Design House IDOLIn taiteilijoiden sekä suunnittelijoiden esittely, kuohuvan kera nautittuna. Vierailla on myös mahdollisuus ostaa tai tilata design- ja taideteoksia itselleen.

 

KENELLE OHJELMA SOPII?

Design Dinner ja lyhyempi Design Brunch ovat järjestettävissä 6-20 hengen ryhmille. Ottakaa meihin yhteyttä, mikäli kyseessä on tätä pienempi tai suurempi ryhmä.

MISSÄ IDOLI SIJAITSEE?

Galleria sijaitsee Ivalossa, keskellä lumoavan rauhallista erämaata, kuitenkin helposti saavutettavissa Ivalon lentokentältä, Inarista sekä Saariselältä.

HINTATIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

Pekka Sillfors +358 400 197181 tai idoli@idoli.fi

Pyydämme teitä tekemään varauksen mahdollisimman ajoissa.